Langere levertijd

Dakluik Dometic Heki 2 De Luxe 960 x 655 mm

Artikelnummer:
SP38077
€ 957,95

dakluik Dometic Heki 2 Luxus met rolluik en verlichting

Een luik met raam zoals de dakluik Dometic Heki 2 haalt de frisse lucht binnen. Ideaal, want door de plaatsing op het dak is het luik niet zo eenvoudig te bereiken voor iemand van buiten. Daarnaast stijgt de warme lucht op en gaat dit het eenvoudigst weg via het raam in het hoogste punt van de camper of caravan, namelijk het dakluik. Het luik is gemaakt van lichtgewicht materialen. Met de beugel of slinger is het heel eenvoudig om het raam te openen zodat de frisse lucht in de camper of caravan kan stromen.

Permanente ventilatie

Met de permanente ventilatie van het dakluik Dometic Heki 2 Luxus met rolluik en verlichting komt er altijd frisse lucht de camper of caravan binnen. Dit is natuurlijk zo gemaakt dat de kap regenwater niet naar binnen laat op het moment dat de deze gesloten is. In ieder voertuig is ventilatie belangrijk om de lucht binnen te verversen. Daarnaast wordt waterdamp via de constante ventilatie naar buiten geleid. Dat is precies waarom veel mensen kiezen voor een luik met constante ventilatie. Aan de andere kant is deze vorm van ventilatie minder voordelig bij hoge snelheden op de snelweg.

Combirollo voor dakluik Dometic Heki 2 Luxus met rolluik en verlichting

Het bijgeleverde hor zorgt voor een complete verduistering van het dakluik zodat er geen licht van buiten meer naar binnen komt. Het ingebouwde hor zorgt er daarnaast voor dat allerlei ongewenste beestjes buiten de camper of caravan gehouden worden terwijl de frisse lucht wel naar binnen kan stromen.

Verlichting voor dakluik Dometic Heki 2

Een mooie toevoeging aan het dakluik Dometic Heki 2 Luxus met rolluik en verlichting is de verlichting in het frame. Het zorgt voor een lichtpunt op het moment dat de zon niet door het dakraam schijnt. Ideaal want vaak wordt een dakluik geplaatst op een punt waar de lichtinval zorgt voor een helder interieur. Een logische plek dus voor een lamp.

Specificaties
Kleur binnenframeCrèmewit
Minimale dakdikte25 mm
Maximale dakdikte32 mm
Inclusief insectenhorJa
Inclusief plisségordijnJa
Inclusief permanente ventilatieJa
RaamsoortDakraam
Inclusief geïntegreerde verlichtingJa
MerkDometic
Inbouwlengte960 mm
Gewicht11 kg
Inbouwhoogte655 mm
KleurTransparant
GlassoortDubbelglas
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Dakluik Dometic Heki 2 De Luxe 960 x 655 mm
Aantal sterren