Dakluik Dometic Heki 2 Deluxe 960 x 655 mm met ventilatie

Artikelnummer:
SP38067
€ 751,00

dakluik Dometic Heki 2 Deluxe 960 x 655 mm met ventilatie

Een luik met raam zoals de dakluik Dometic Heki 2 Deluxe haalt de frisse lucht binnen. Ideaal, want door de plaatsing op het dak is het luik niet zo eenvoudig te bereiken voor iemand van buiten. Daarnaast stijgt de warme lucht op en gaat dit het eenvoudigst weg via het raam in het hoogste punt van de camper of caravan, namelijk het dakluik. Dit maakt het dakluik een ideaal lichtgewicht raam voor je kampeervoertuig. Door de beugel kan je het dakluik in verschillende standen open zetten en gaat bovendien het openen heel eenvoudig.

dakluik Dometic Heki 2 Deluxe monteren in camper of caravan

Een aantal gegevens zijn belangrijk om te weten of je het juiste dakluik hebt voor jouw camper, caravan of buscamper. Een mooi formaat voor inbouw in een (zelfbouw) kampeervoertuig. Kijk voor de aanschaf ook goed naar de maten voor de inbouw om te bepalen of het dakraam goed past. 960 x 655 millimeter is de maat van de zaagsnede om het dakluik passend te kunnen monteren. Daarnaast speelt ook de dakdikte mee bij het vinden van het juiste dakraam. Het dak moet voor de dakluik Dometic Heki 2 Deluxe minimaal 25 millimeter zijn. Voor buscampers of kampeervoertuigen met een kleinere dakdikte kan het een uitkomst zijn om een frame te maken waar het dakluik in geplaatst wordt. Daarnaast is het dakluik geschikt voor daken die maximaal 32 millimeter dik zijn.

Permanente ventilatie

Door de permanente ventilatie in het dakluik Dometic Heki 2 Deluxe 960 x 655 mm met ventilatie stroomt er continu een beetje frisse lucht de binnen. Dit is natuurlijk zo gemaakt dat de kap regenwater niet naar binnen laat op het moment dat de deze gesloten is. Ventilatie is heel belangrijk want zo wordt de lucht binnen verschoond.Daarnaast wordt waterdamp via de constante ventilatie naar buiten geleid. Dat is precies waarom veel mensen kiezen voor een luik met constante ventilatie. Aan de andere kant is deze vorm van ventilatie minder voordelig bij hoge snelheden op de snelweg.

Combirollo voor dakluik Dometic Heki 2 Deluxe 960 x 655 mm met ventilatie

Het bijgeleverde hor zorgt voor een complete verduistering van het dakluik zodat er geen licht van buiten meer naar binnen komt. Het ingebouwde hor zorgt er daarnaast voor dat allerlei ongewenste beestjes buiten de camper of caravan gehouden worden terwijl de frisse lucht wel naar binnen kan stromen.

Specificaties
Openen metBeugel
Minimale dakdikte25 mm
Openingshoek maximaal 55 °
Maximale dakdikte32 mm
Inclusief insectenhorJa
Inclusief plisségordijnJa
Inclusief permanente ventilatieJa
RaamsoortDakraam
Aantal standen3
Inclusief geïntegreerde verlichtingJa
In de verpakkingDakraam, handleiding
MerkDometic
Breedte1080 mm
Inbouwlengte960 mm
Lengte790 mm
Gewicht11 kg
Inbouwhoogte655 mm
KleurWit, Crème
GlassoortDubbelglas
MateriaalKunststof, Acryl
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Dakluik Dometic Heki 2 Deluxe 960 x 655 mm met ventilatie
Aantal sterren