Dakluik Dometic Midi Heki Style 70 x 50 cm met beugel en ventilatie

Artikelnummer:
SP38001
€ 609,95

dakluik Dometic Midi Heki Style 70 x 50 cm grijs met ventilatie

Haal de frisse lucht in de camper of caravan met het dakluik Dometic Midi Heki Style 70 x 50 cm grijs met ventilatie. Door de plaats op het dak is het luik niet eenvoudig te bereiken en heb je ook niet gauw inkijk. Daarnaast stijgt de warme lucht op en gaat dit het eenvoudigst weg via het raam in het hoogste punt van de camper of caravan, namelijk het dakluik. Dit maakt het dakluik een ideaal lichtgewicht raam voor je kampeervoertuig. Met de beugel is het dakraam eenvoudig open te maken en in verschillende standen open te zetten.

dakluik Dometic Midi Heki Style monteren in camper of caravan

Om te bepalen of het dakluik past op jouw camper of caravan is het handig om een aantal gegevens te hebben. Een mooi formaat voor inbouw in een (zelfbouw) kampeervoertuig. Kijk voor de aanschaf ook goed naar de maten voor de inbouw om te bepalen of het dakraam goed past. 700 x 500 millimeter is de maat van de zaagsnede om het dakluik passend te kunnen monteren. Daarnaast speelt ook de dakdikte mee bij het vinden van het juiste dakraam. Het dak moet voor de dakluik Dometic Midi Heki Style minimaal 30 millimeter zijn. Als de dikte van het dak niet minimaal deze dikte is dan kan deze groter gemaakt worden door een frame. Daarnaast is het dakluik geschikt voor daken die maximaal 34 millimeter dik zijn.

Permanente ventilatie

Door de permanente ventilatie in het dakluik Dometic Midi Heki Style 70 x 50 cm grijs met ventilatie stroomt er continu een beetje frisse lucht de binnen. Dit is natuurlijk zo gemaakt dat de kap regenwater niet naar binnen laat op het moment dat de deze gesloten is. Ventilatie is heel belangrijk want zo wordt de lucht binnen verschoond.Daarnaast wordt waterdamp via de constante ventilatie naar buiten geleid. Een duidelijk voordeel van een dakluik met permanente ventilatie. Boven bepaalde snelheden kan een dakluik met permanente ventilatie worden afgeraden.

Combirollo voor dakluik Dometic Midi Heki Style 70 x 50 cm grijs met ventilatie

Met de bijgeleverde combirollo kan het dakluik verduisterd worden als je klaar bent met het staren naar de sterren. Het hor van de combirollo laat de lucht binnen als het luik open staat terwijl de muggen en vliegen buiten gehouden worden.

Specificaties
Openen metBeugel
Kleur binnenframeCrèmewit
Minimale dakdikte60 mm
Openingshoek maximaal 45 °
Maximale dakdikte25 mm
Inclusief insectenhorJa
Inclusief plisségordijnJa
Inclusief permanente ventilatieJa
RaamsoortDakraam
Aantal standen3
Inclusief geïntegreerde verlichtingNee
In de verpakking1 dakraam (past standaard voor een dakdikte van 30-34 mm. Voor andere dakdiktes is een montageset apart te bestellen).
MerkDometic
Breedte880 mm
Inbouwlengte500 mm
Lengte650 mm
Gewicht8.2 kg
Inbouwhoogte700 mm
KleurGrijs
GlassoortDubbelglas
MateriaalAcryl
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Dakluik Dometic Midi Heki Style 70 x 50 cm met beugel en ventilatie
Aantal sterren