Dakluik Dometic Midi Heki Style 70 x 50 cm met beugel zonder ventilatie

Artikelnummer:
SP38005
€ 635,00

dakluik Dometic Midi Heki Style 70 x 50 cm grijs

Haal de frisse lucht in de camper of caravan met het dakluik Dometic Midi Heki Style 70 x 50 cm grijs. Door de plaats op het dak is het luik niet eenvoudig te bereiken en heb je ook niet gauw inkijk. De warme lucht uit het interieur gaat eenvoudig naar buiten via het dakluik omdat deze op de hoogste plek is gemonteerd. Dit maakt het dakluik een ideaal lichtgewicht raam voor je kampeervoertuig. Door de beugel kan je het dakluik in verschillende standen open zetten en gaat bovendien het openen heel eenvoudig.

dakluik Dometic Midi Heki Style monteren in camper of caravan

Een aantal gegevens zijn belangrijk om te weten of je het juiste dakluik hebt voor jouw camper, caravan of buscamper. Een mooi formaat voor inbouw in een (zelfbouw) kampeervoertuig. Kijk voor de aanschaf ook goed naar de maten voor de inbouw om te bepalen of het dakraam goed past. Het dakluik heeft een inbouwbreedte van 700 millimeter en een inbouwlengte van 500 millimeter. Ook is er een minimale dakdikte en een maximale dakdikte waar het dakluik voor gemaakt is. De minimale dakdikte voor de dakluik Dometic Midi Heki Style is 30 millimeter. Als de dikte van het dak niet minimaal deze dikte is dan kan deze groter gemaakt worden door een frame. Naast de minimale dakdikte kan het dak ook niet dikker zijn dan 34 millimeter.

Combirollo voor dakluik Dometic Midi Heki Style 70 x 50 cm grijs

Het bijgeleverde hor zorgt voor een complete verduistering van het dakluik zodat er geen licht van buiten meer naar binnen komt. Het ingebouwde hor zorgt er daarnaast voor dat allerlei ongewenste beestjes buiten de camper of caravan gehouden worden terwijl de frisse lucht wel naar binnen kan stromen.

Specificaties
Openen metBeugel
Kleur binnenframeCrèmewit
Minimale dakdikte25 mm
Openingshoek maximaal 45 °
Maximale dakdikte60 mm
Inclusief insectenhorJa
Inclusief plisségordijnJa
Inclusief permanente ventilatieNee
RaamsoortDakraam
Aantal standen3
Inclusief geïntegreerde verlichtingNee
In de verpakking1 dakraam (past standaard voor een dakdikte van 30-34 mm. Voor andere dakdiktes is een montageset apart te bestellen).
MerkDometic
Breedte880 mm
Inbouwlengte500 mm
Lengte650 mm
Gewicht8.2 kg
Inbouwhoogte700 mm
KleurGrijs
GlassoortDubbelglas
MateriaalAcryl
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Dakluik Dometic Midi Heki Style 70 x 50 cm met beugel zonder ventilatie
Aantal sterren