Langere levertijd

Dakluik Dometic Midi Heki Style 70 x 50 cm met beugel zonder ventilatie

Artikelnummer:
SP38091
€ 636,95

dakluik met beugel Dometic Midi Heki Style 70 x 50 cm wit

Een luik met raam zoals de dakluik met beugel Dometic Midi Heki Style haalt de frisse lucht binnen. Door de plaats op het dak is het luik niet eenvoudig te bereiken en heb je ook niet gauw inkijk. De warme lucht uit het interieur gaat eenvoudig naar buiten via het dakluik omdat deze op de hoogste plek is gemonteerd. Het luik is gemaakt van lichtgewicht materialen. Door de beugel kan je het dakluik in verschillende standen open zetten en gaat bovendien het openen heel eenvoudig.

dakluik met beugel Dometic Midi Heki Style monteren in camper of caravan

Om te bepalen of het dakluik past op jouw camper of caravan is het handig om een aantal gegevens te hebben. Een ideale maat voor het inbouwen in een camper of caravan. Ook de inbouwmaat is belangrijk voor het succesvol inbouwen van het dakluik. 500 x 700 millimeter is de maat van de zaagsnede om het dakluik passend te kunnen monteren. Daarnaast speelt ook de dakdikte mee bij het vinden van het juiste dakraam. De minimale dakdikte voor de dakluik met beugel Dometic Midi Heki Style is 30 millimeter. Voor buscampers of kampeervoertuigen met een kleinere dakdikte kan het een uitkomst zijn om een frame te maken waar het dakluik in geplaatst wordt. Daarnaast is het dakluik geschikt voor daken die maximaal 34 millimeter dik zijn.

Combirollo voor dakluik met beugel Dometic Midi Heki Style 70 x 50 cm wit

Het bijgeleverde hor zorgt voor een complete verduistering van het dakluik zodat er geen licht van buiten meer naar binnen komt. Het hor van de combirollo laat de lucht binnen als het luik open staat terwijl de muggen en vliegen buiten gehouden worden.

Specificaties
Openen metBeugel
Kleur binnenframeCrèmewit
Minimale dakdikte25 mm
Openingshoek maximaal 45 °
Maximale dakdikte60 mm
Inclusief insectenhorJa
Inclusief plisségordijnJa
Inclusief permanente ventilatieNee
RaamsoortDakraam
Aantal standen3
Inclusief geïntegreerde verlichtingNee
In de verpakking1 dakraam (past standaard voor een dakdikte van 30-34 mm. Voor andere dakdiktes is een montageset apart te bestellen).
MerkDometic
Breedte880 mm
Inbouwlengte500 mm
Lengte650 mm
Gewicht8.2 kg
Inbouwhoogte700 mm
KleurTransparant
GlassoortDubbelglas
MateriaalAcryl
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Dakluik Dometic Midi Heki Style 70 x 50 cm met beugel zonder ventilatie
Aantal sterren