Dakluik Dometic Midi Heki Style 70 x 50 cm met slinger en ventilatie

Artikelnummer:
SP38100
€ 816,95

dakluik Dometic Midi Heki slinger met ventilatie 70 x 50 cm wit

Haal de frisse lucht in de camper of caravan met het dakluik Dometic Midi Heki slinger met ventilatie 70 x 50 cm wit. Ideaal, want door de plaatsing op het dak is het luik niet zo eenvoudig te bereiken voor iemand van buiten. De warme lucht uit het interieur gaat eenvoudig naar buiten via het dakluik omdat deze op de hoogste plek is gemonteerd. Dit maakt het dakluik een ideaal lichtgewicht raam voor je kampeervoertuig. Draai het raam gemakkelijk open doormiddel van de slinger.

dakluik Dometic Midi Heki slinger met ventilatie monteren in camper of caravan

Om te bepalen of het dakluik past op jouw camper of caravan is het handig om een aantal gegevens te hebben. Een ideale maat voor het inbouwen in een camper of caravan. Kijk voor de aanschaf ook goed naar de maten voor de inbouw om te bepalen of het dakraam goed past. 500 x 700 millimeter is de maat van de zaagsnede om het dakluik passend te kunnen monteren. Ook is er een minimale dakdikte en een maximale dakdikte waar het dakluik voor gemaakt is. De minimale dakdikte voor de dakluik Dometic Midi Heki slinger met ventilatie is 30 millimeter. Als de dikte van het dak niet minimaal deze dikte is dan kan deze groter gemaakt worden door een frame. Daarnaast is het dakluik geschikt voor daken die maximaal 34 millimeter dik zijn.

Permanente ventilatie

Door de permanente ventilatie in het dakluik Dometic Midi Heki slinger met ventilatie 70 x 50 cm wit stroomt er continu een beetje frisse lucht de binnen. Dit is natuurlijk zo gemaakt dat de kap regenwater niet naar binnen laat op het moment dat de deze gesloten is. Ventilatie is heel belangrijk want zo wordt de lucht binnen verschoond.Daarnaast wordt damp via de ventilatie naar buiten gelaten. Dat is precies waarom veel mensen kiezen voor een luik met constante ventilatie. Boven bepaalde snelheden kan een dakluik met permanente ventilatie worden afgeraden.

Combirollo voor dakluik Dometic Midi Heki slinger met ventilatie 70 x 50 cm wit

Het bijgeleverde hor zorgt voor een complete verduistering van het dakluik zodat er geen licht van buiten meer naar binnen komt. Het hor van de combirollo laat de lucht binnen als het luik open staat terwijl de muggen en vliegen buiten gehouden worden.

Specificaties
Minimale dakdikte25 mm
Maximale dakdikte60 mm
Inclusief plisségordijnJa
Openingshoek maximaal 60 °
RaamsoortDakraam
Kleur binnenframeCrèmewit
Openen metSlinger
Inclusief permanente ventilatieJa
Inclusief geïntegreerde verlichtingNee
Inclusief insectenhorJa
MerkDometic
In de verpakking1 dakraam (past standaard voor een dakdikte van 30-34 mm. Voor andere dakdiktes is een montageset apart te bestellen).
Inbouwlengte500 mm
Gewicht8.5 kg
KleurTransparant
Lengte650 mm
Breedte880 mm
Inbouwhoogte700 mm
GlassoortDubbelglas
MateriaalAcryl
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Dakluik Dometic Midi Heki Style 70 x 50 cm met slinger en ventilatie
Aantal sterren