Dakluik Dometic Midi Heki Style 70 x 50 cm met slinger en ventilatie

Artikelnummer:
SP38123
€ 816,95

dakluik Dometic Midi Heki slinger met ventilatie 70 x 50 cm grijs

Een luik met raam zoals de dakluik Dometic Midi Heki slinger met ventilatie haalt de frisse lucht binnen. Door de plaats op het dak is het luik niet eenvoudig te bereiken en heb je ook niet gauw inkijk. Daarnaast stijgt de warme lucht op en gaat dit het eenvoudigst weg via het raam in het hoogste punt van de camper of caravan, namelijk het dakluik. Dit maakt het dakluik een ideaal lichtgewicht raam voor je kampeervoertuig. Gebruik de slinger om het dakraam eenvoudig te openen en te sluiten.

dakluik Dometic Midi Heki slinger met ventilatie monteren in camper of caravan

Om te bepalen of het dakluik past op jouw camper of caravan is het handig om een aantal gegevens te hebben. Een mooi formaat voor inbouw in een (zelfbouw) kampeervoertuig. Ook de inbouwmaat is belangrijk voor het succesvol inbouwen van het dakluik. Het dakluik heeft een inbouwbreedte van 500 millimeter en een inbouwlengte van 700 millimeter. Daarnaast speelt ook de dakdikte mee bij het vinden van het juiste dakraam. Het dak moet voor de dakluik Dometic Midi Heki slinger met ventilatie minimaal 30 millimeter zijn. Als de dikte van het dak niet minimaal deze dikte is dan kan deze groter gemaakt worden door een frame. Daarnaast is het dakluik geschikt voor daken die maximaal 34 millimeter dik zijn.

Permanente ventilatie

Met de permanente ventilatie van het dakluik Dometic Midi Heki slinger met ventilatie 70 x 50 cm grijs komt er altijd frisse lucht de camper of caravan binnen. De kap van het dakluik houdt de regen buiten. In ieder voertuig is ventilatie belangrijk om de lucht binnen te verversen. Daarnaast wordt waterdamp via de constante ventilatie naar buiten geleid. Dat is precies waarom veel mensen kiezen voor een luik met constante ventilatie. Boven bepaalde snelheden kan een dakluik met permanente ventilatie worden afgeraden.

Combirollo voor dakluik Dometic Midi Heki slinger met ventilatie 70 x 50 cm grijs

Het bijgeleverde hor zorgt voor een complete verduistering van het dakluik zodat er geen licht van buiten meer naar binnen komt. Het hor van de combirollo laat de lucht binnen als het luik open staat terwijl de muggen en vliegen buiten gehouden worden.

Specificaties
Openen metSlinger
Kleur binnenframeCrèmewit
Minimale dakdikte25 mm
Openingshoek maximaal 60 °
Maximale dakdikte60 mm
Inclusief insectenhorJa
Inclusief plisségordijnJa
Inclusief permanente ventilatieJa
RaamsoortDakraam
Inclusief geïntegreerde verlichtingNee
In de verpakking1 dakraam (past standaard voor een dakdikte van 30-34 mm. Voor andere dakdiktes is een montageset apart te bestellen).
MerkDometic
Breedte880 mm
Inbouwlengte500 mm
Lengte650 mm
Gewicht8.2 kg
Inbouwhoogte700 mm
KleurGrijs
GlassoortDubbelglas
MateriaalAcryl
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Dakluik Dometic Midi Heki Style 70 x 50 cm met slinger en ventilatie
Aantal sterren