Dakluik Dometic Midi Heki Style 70 x 50 cm met slinger zonder ventilatie

Artikelnummer:
SP38101
€ 826,95

dakluik Dometic Midi Heki slinger 70 x 50 cm wit

Haal de frisse lucht in de camper of caravan met het dakluik Dometic Midi Heki slinger 70 x 50 cm wit. Door de plaats op het dak is het luik niet eenvoudig te bereiken en heb je ook niet gauw inkijk. Daarnaast stijgt de warme lucht op en gaat dit het eenvoudigst weg via het raam in het hoogste punt van de camper of caravan, namelijk het dakluik. Het luik is gemaakt van lichtgewicht materialen. Gebruik de slinger om het dakraam eenvoudig te openen en te sluiten.

dakluik Dometic Midi Heki slinger monteren in camper of caravan

Om te bepalen of het dakluik past op jouw camper of caravan is het handig om een aantal gegevens te hebben. Een mooi formaat voor inbouw in een (zelfbouw) kampeervoertuig. Ook de inbouwmaat is belangrijk voor het succesvol inbouwen van het dakluik. 500 x 700 millimeter is de maat van de zaagsnede om het dakluik passend te kunnen monteren. Daarnaast speelt ook de dakdikte mee bij het vinden van het juiste dakraam. Het dak moet voor de dakluik Dometic Midi Heki slinger minimaal 30 millimeter zijn. Voor buscampers of kampeervoertuigen met een kleinere dakdikte kan het een uitkomst zijn om een frame te maken waar het dakluik in geplaatst wordt. Naast de minimale dakdikte kan het dak ook niet dikker zijn dan 34 millimeter.

Combirollo voor dakluik Dometic Midi Heki slinger 70 x 50 cm wit

Het bijgeleverde hor zorgt voor een complete verduistering van het dakluik zodat er geen licht van buiten meer naar binnen komt. Het hor van de combirollo laat de lucht binnen als het luik open staat terwijl de muggen en vliegen buiten gehouden worden.

Specificaties
Openen metSlinger
Kleur binnenframeCrèmewit
Minimale dakdikte25 mm
Openingshoek maximaal 60 °
Maximale dakdikte60 mm
Inclusief insectenhorJa
Inclusief plisségordijnJa
Inclusief permanente ventilatieNee
RaamsoortDakraam
Inclusief geïntegreerde verlichtingNee
In de verpakking1 dakraam (past standaard voor een dakdikte van 30-34 mm. Voor andere dakdiktes is een montageset apart te bestellen).
MerkDometic
Breedte880 mm
Inbouwlengte500 mm
Lengte650 mm
Gewicht8.5 kg
Inbouwhoogte700 mm
KleurTransparant
GlassoortDubbelglas
MateriaalAcryl
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Dakluik Dometic Midi Heki Style 70 x 50 cm met slinger zonder ventilatie
Aantal sterren