Dakluik Dometic Midi Heki Style 70 x 50 cm met slinger zonder ventilatie

Artikelnummer:
SP38127
€ 826,95

dakluik Dometic Midi Heki slinger 70 x 50 cm grijs

Haal de frisse lucht in de camper of caravan met het dakluik Dometic Midi Heki slinger 70 x 50 cm grijs. Ideaal, want door de plaatsing op het dak is het luik niet zo eenvoudig te bereiken voor iemand van buiten. Daarnaast stijgt de warme lucht op en gaat dit het eenvoudigst weg via het raam in het hoogste punt van de camper of caravan, namelijk het dakluik. Dit maakt het dakluik een ideaal lichtgewicht raam voor je kampeervoertuig. Draai het raam gemakkelijk open doormiddel van de slinger.

dakluik Dometic Midi Heki slinger monteren in camper of caravan

Een aantal gegevens zijn belangrijk om te weten of je het juiste dakluik hebt voor jouw camper, caravan of buscamper. Een ideale maat voor het inbouwen in een camper of caravan. Kijk voor de aanschaf ook goed naar de maten voor de inbouw om te bepalen of het dakraam goed past. Het dakluik heeft een inbouwbreedte van 500 millimeter en een inbouwlengte van 700 millimeter. Daarnaast speelt ook de dakdikte mee bij het vinden van het juiste dakraam. Het dak moet voor de dakluik Dometic Midi Heki slinger minimaal 30 millimeter zijn. Als de dikte van het dak niet minimaal deze dikte is dan kan deze groter gemaakt worden door een frame. Naast de minimale dakdikte kan het dak ook niet dikker zijn dan 34 millimeter.

Combirollo voor dakluik Dometic Midi Heki slinger 70 x 50 cm grijs

Met de bijgeleverde combirollo kan het dakluik verduisterd worden als je klaar bent met het staren naar de sterren. Het ingebouwde hor zorgt er daarnaast voor dat allerlei ongewenste beestjes buiten de camper of caravan gehouden worden terwijl de frisse lucht wel naar binnen kan stromen.

Specificaties
Openen metSlinger
Kleur binnenframeCrèmewit
Minimale dakdikte25 mm
Openingshoek maximaal 60 °
Maximale dakdikte60 mm
Inclusief insectenhorJa
Inclusief plisségordijnJa
Inclusief permanente ventilatieNee
RaamsoortDakraam
Inclusief geïntegreerde verlichtingNee
In de verpakking1 dakraam (past standaard voor een dakdikte van 30-34 mm. Voor andere dakdiktes is een montageset apart te bestellen).
MerkDometic
Breedte880 mm
Inbouwlengte500 mm
Lengte650 mm
Gewicht8.2 kg
Inbouwhoogte700 mm
KleurGrijs
GlassoortDubbelglas
MateriaalAcryl
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Dakluik Dometic Midi Heki Style 70 x 50 cm met slinger zonder ventilatie
Aantal sterren