Dakluik Dometic Mini Heki S 40 x 40 cm dakdiktes 43-60 mm

Artikelnummer:
SP380981
€ 135,95

dakluik met beugel Dometic Mini Heki S 400 x 400 mm voor dakdiktes 43-60 mm

Een luik met raam zoals de dakluik met beugel Dometic Mini Heki S haalt de frisse lucht binnen. Ideaal, want door de plaatsing op het dak is het luik niet zo eenvoudig te bereiken voor iemand van buiten. De warme lucht uit het interieur gaat eenvoudig naar buiten via het dakluik omdat deze op de hoogste plek is gemonteerd. Dit maakt het dakluik een ideaal lichtgewicht raam voor je kampeervoertuig. Door de beugel kan je het dakluik in verschillende standen open zetten en gaat bovendien het openen heel eenvoudig.

dakluik met beugel Dometic Mini Heki S monteren in camper of caravan

Een aantal gegevens zijn belangrijk om te weten of je het juiste dakluik hebt voor jouw camper, caravan of buscamper. Een ideale maat voor het inbouwen in een camper of caravan. Ook de inbouwmaat is belangrijk voor het succesvol inbouwen van het dakluik. 400 x 400 millimeter is de maat van de zaagsnede om het dakluik passend te kunnen monteren. Ook is er een minimale dakdikte en een maximale dakdikte waar het dakluik voor gemaakt is. Het dak moet voor de dakluik met beugel Dometic Mini Heki S minimaal 23 millimeter zijn. Als de dikte van het dak niet minimaal deze dikte is dan kan deze groter gemaakt worden door een frame. Naast de minimale dakdikte kan het dak ook niet dikker zijn dan 60 millimeter.

Permanente ventilatie

Met de permanente ventilatie van het dakluik met beugel Dometic Mini Heki S 400 x 400 mm voor dakdiktes 43-60 mm komt er altijd frisse lucht de camper of caravan binnen. De kap van het dakluik houdt de regen buiten. In ieder voertuig is ventilatie belangrijk om de lucht binnen te verversen. Daarnaast wordt damp via de ventilatie naar buiten gelaten. Dat is precies waarom veel mensen kiezen voor een luik met constante ventilatie. Aan de andere kant is deze vorm van ventilatie minder voordelig bij hoge snelheden op de snelweg.

Combirollo voor dakluik met beugel Dometic Mini Heki S 400 x 400 mm voor dakdiktes 43-60 mm

Het bijgeleverde hor zorgt voor een complete verduistering van het dakluik zodat er geen licht van buiten meer naar binnen komt. Het ingebouwde hor zorgt er daarnaast voor dat allerlei ongewenste beestjes buiten de camper of caravan gehouden worden terwijl de frisse lucht wel naar binnen kan stromen.

Specificaties
Minimale dakdikte23 mm
Maximale dakdikte60 mm
Inclusief plisségordijnJa
RaamsoortDakraam
Kleur binnenframeCrèmewit
Openen metBeugel
Inclusief permanente ventilatieJa
Inclusief geïntegreerde verlichtingNee
Aantal standen5
Inclusief insectenhorJa
MerkDometic
In de verpakkingDakraam
Inbouwlengte400 mm
Gewicht2.9 kg
KleurTransparant
Lengte520 mm
Breedte520 mm
Inbouwhoogte400 mm
GlassoortGetint glas, Dubbelglas
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Dakluik Dometic Mini Heki S 40 x 40 cm dakdiktes 43-60 mm
Aantal sterren