Dakluik Dometic Mini Heki Style 40 x 40 cm dakdikte 25 - 42 mm

Artikelnummer:
SP38080
€ 165,95

Dakluik Dometic Mini Heki Style 40 x 40 cm dakdikte 25 - 42 mm

Haal de frisse lucht in de camper of caravan met het dakluik Dometic Mini Heki Style 40 x 40 cm dakdikte 25 - 42 mm. Door de plaats op het dak is het luik niet eenvoudig te bereiken en heb je ook niet gauw inkijk. Daarnaast stijgt de warme lucht op en gaat dit het eenvoudigst weg via het raam in het hoogste punt van de camper of caravan, namelijk het dakluik. Dit maakt het dakluik een ideaal lichtgewicht raam voor je kampeervoertuig. Met de beugel of slinger is het heel eenvoudig om het raam te openen zodat de frisse lucht in de camper of caravan kan stromen.

Dakluik Dometic Mini Heki Style monteren in camper of caravan

Een aantal gegevens zijn belangrijk om te weten of je het juiste dakluik hebt voor jouw camper, caravan of buscamper. Een ideale maat voor het inbouwen in een camper of caravan. Kijk voor de aanschaf ook goed naar de maten voor de inbouw om te bepalen of het dakraam goed past. 400 x 400 millimeter is de maat van de zaagsnede om het dakluik passend te kunnen monteren. Daarnaast speelt ook de dakdikte mee bij het vinden van het juiste dakraam. Het dak moet voor de dakluik Dometic Mini Heki Style minimaal 25 millimeter zijn. Als de dikte van het dak niet minimaal deze dikte is dan kan deze groter gemaakt worden door een frame. Daarnaast is het dakluik geschikt voor daken die maximaal 42 millimeter dik zijn.

Permanente ventilatie

Met de permanente ventilatie van het dakluik Dometic Mini Heki Style 40 x 40 cm dakdikte 25 - 42 mm komt er altijd frisse lucht de camper of caravan binnen. Dit is natuurlijk zo gemaakt dat de kap regenwater niet naar binnen laat op het moment dat de deze gesloten is. Ventilatie is heel belangrijk want zo wordt de lucht binnen verschoond. Daarnaast wordt waterdamp via de constante ventilatie naar buiten geleid. Dat is precies waarom veel mensen kiezen voor een luik met constante ventilatie. Boven bepaalde snelheden kan een dakluik met permanente ventilatie worden afgeraden.

Combirollo voor dakluik Dometic Mini Heki Style 40 x 40 cm dakdikte 25 - 42 mm

Het bijgeleverde plisségordijn zorgt voor een complete verduistering van het dakluik zodat er geen licht van buiten meer naar binnen komt. Het hor van de combirollo laat de lucht binnen als het luik open staat terwijl de muggen en vliegen buiten gehouden worden.

Specificaties
Openen metBeugel
Kleur binnenframeCrèmewit
Minimale dakdikte25 mm
Openingshoek maximaal 50 °
Maximale dakdikte42 mm
Inclusief insectenhorJa
Inclusief plisségordijnJa
Inclusief permanente ventilatieJa
RaamsoortDakraam
Aantal standen3
Inclusief geïntegreerde verlichtingNee
In de verpakkingDakraam Mini Heki Style
MerkDometic
Breedte520 mm
Inbouwlengte400 mm
Lengte520 mm
Gewicht4.55 kg
Inbouwhoogte400 mm
KleurTransparant
GlassoortGetint glas, Dubbelglas
MateriaalAcryl
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Dakluik Dometic Mini Heki Style 40 x 40 cm dakdikte 25 - 42 mm
Aantal sterren