Dakluik Dometic Mini Heki Style 40 x 40 cm dakdikte 43 - 60 mm

€ 184,95
Artikelnummer:
SP38081
Niet meer leverbaar

Dakluik Dometic Mini Heki Style 40 x 40 cm dakdikte 43 - 60 mm

Een luik met raam zoals de dakluik Dometic Mini Heki Style haalt de frisse lucht binnen. Ideaal, want door de plaatsing op het dak is het luik niet zo eenvoudig te bereiken voor iemand van buiten. Daarnaast stijgt de warme lucht op en gaat dit het eenvoudigst weg via het raam in het hoogste punt van de camper of caravan, namelijk het dakluik. Dit maakt het dakluik een ideaal lichtgewicht raam voor je kampeervoertuig. Met de beugel of slinger is het heel eenvoudig om het raam te openen zodat de frisse lucht in de camper of caravan kan stromen.

Dakluik Dometic Mini Heki Style monteren in camper of caravan

Om te bepalen of het dakluik past op jouw camper of caravan is het handig om een aantal gegevens te hebben. Een mooi formaat voor inbouw in een (zelfbouw) kampeervoertuig. Ook de inbouwmaat is belangrijk voor het succesvol inbouwen van het dakluik. Het dakluik heeft een inbouwbreedte van 400 millimeter en een inbouwlengte van 400 millimeter. Ook is er een minimale dakdikte en een maximale dakdikte waar het dakluik voor gemaakt is. Het dak moet voor de dakluik Dometic Mini Heki Style minimaal 43 millimeter zijn. Voor buscampers of kampeervoertuigen met een kleinere dakdikte kan het een uitkomst zijn om een frame te maken waar het dakluik in geplaatst wordt. Daarnaast is het dakluik geschikt voor daken die maximaal 60 millimeter dik zijn.

Permanente ventilatie

Door de permanente ventilatie in het dakluik Dometic Mini Heki Style 40 x 40 cm dakdikte 43 - 60 mm stroomt er continu een beetje frisse lucht de binnen. De kap van het dakluik houdt de regen buiten. In ieder voertuig is ventilatie belangrijk om de lucht binnen te verversen. Daarnaast wordt waterdamp via de constante ventilatie naar buiten geleid. Dat is precies waarom veel mensen kiezen voor een luik met constante ventilatie. Aan de andere kant is deze vorm van ventilatie minder voordelig bij hoge snelheden op de snelweg.

Combirollo voor dakluik Dometic Mini Heki Style 40 x 40 cm dakdikte 43 - 60 mm

Het bijgeleverde plisségordijn zorgt voor een complete verduistering van het dakluik zodat er geen licht van buiten meer naar binnen komt. Het hor van de combirollo laat de lucht binnen als het luik open staat terwijl de muggen en vliegen buiten gehouden worden.

Meer informatie
Aantal standen 3
Gewicht 4.3 kg
Glassoort Getint glas, Dubbelglas
Inclusief permanente ventilatie Ja
Inclusief geïntegreerde verlichting Nee
Inclusief insectenhor Ja
Inclusief plisségordijn Ja
Kleur binnenframe Crèmewit
Kleur buitenframe Transparant
In de verpakking Dakraam Mini Heki Style
Merk Dometic
Materiaal Acryl
Maximale dakdikte 60 mm
Minimale dakdikte 43 mm
Openen met Beugel
Openingshoek maximaal 45 °
Raamsoort Dakraam
Breedte 520 mm
Lengte 520 mm
Inbouwbreedte 400 mm
Inbouwlengte 400 mm
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Dakluik Dometic Mini Heki Style 40 x 40 cm dakdikte 43 - 60 mm
Uw waardering