Dakluik met beugel Dometic Mini Heki S 400 x 400 mm voor dakdiktes 25-42 mm

Artikelnummer:
SP38098
€ 135,01

dakluik met beugel Dometic Mini Heki S 400 x 400 mm voor dakdiktes 25-42 mm

Haal de frisse lucht in de camper of caravan met het dakluik met beugel Dometic Mini Heki S 400 x 400 mm voor dakdiktes 25-42 mm. Ideaal, want door de plaatsing op het dak is het luik niet zo eenvoudig te bereiken voor iemand van buiten. Daarnaast stijgt de warme lucht op en gaat dit het eenvoudigst weg via het raam in het hoogste punt van de camper of caravan, namelijk het dakluik. Het luik is gemaakt van lichtgewicht materialen. Door de beugel kan je het dakluik in verschillende standen open zetten en gaat bovendien het openen heel eenvoudig.

dakluik met beugel Dometic Mini Heki S monteren in camper of caravan

Om te bepalen of het dakluik past op jouw camper of caravan is het handig om een aantal gegevens te hebben. Een mooi formaat voor inbouw in een (zelfbouw) kampeervoertuig. Kijk voor de aanschaf ook goed naar de maten voor de inbouw om te bepalen of het dakraam goed past. Het dakluik heeft een inbouwbreedte van 400 millimeter en een inbouwlengte van 400 millimeter. Daarnaast speelt ook de dakdikte mee bij het vinden van het juiste dakraam. Het dak moet voor de dakluik met beugel Dometic Mini Heki S minimaal 23 millimeter zijn. Als de dikte van het dak niet minimaal deze dikte is dan kan deze groter gemaakt worden door een frame. Daarnaast is het dakluik geschikt voor daken die maximaal 42 millimeter dik zijn.

Permanente ventilatie

Door de permanente ventilatie in het dakluik met beugel Dometic Mini Heki S 400 x 400 mm voor dakdiktes 25-42 mm stroomt er continu een beetje frisse lucht de binnen. De kap van het dakluik houdt de regen buiten. Ventilatie is heel belangrijk want zo wordt de lucht binnen verschoond.Daarnaast wordt damp via de ventilatie naar buiten gelaten. Een duidelijk voordeel van een dakluik met permanente ventilatie. Boven bepaalde snelheden kan een dakluik met permanente ventilatie worden afgeraden.

Combirollo voor dakluik met beugel Dometic Mini Heki S 400 x 400 mm voor dakdiktes 25-42 mm

Het bijgeleverde hor zorgt voor een complete verduistering van het dakluik zodat er geen licht van buiten meer naar binnen komt. Het hor van de combirollo laat de lucht binnen als het luik open staat terwijl de muggen en vliegen buiten gehouden worden.

Specificaties
Openen metBeugel
Minimale dakdikte23 mm
Maximale dakdikte42 mm
Inclusief insectenhorJa
Inclusief plisségordijnJa
Inclusief permanente ventilatieJa
RaamsoortDakraam
Aantal standen5
Inclusief geïntegreerde verlichtingNee
In de verpakkingDakraam
MerkDometic
Breedte520 mm
Inbouwlengte400 mm
Lengte520 mm
Gewicht2.9 kg
Inbouwhoogte400 mm
KleurGrijs
GlassoortGetint glas, Dubbelglas
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Dakluik met beugel Dometic Mini Heki S 400 x 400 mm voor dakdiktes 25-42 mm
Aantal sterren