Steps

We can't find products matching the selection.

Opstap voor camper en caravan

Opstapjes voor caravans en campers zijn onmisbare accessoires voor een comfortabele en veilige in- en uitstap. Soms kan de opstap van de camper of caravan hoog zijn, waardoor het lastiger is om deze in te stappen. Zet een stevige opstap neer en je staat weer zonder moeite in je kampeervoertuig!

Bij ons vindt u opstapjes van bekende merken als Carbest, Fiamma en Westfield. We hebben opstapjes in diverse soorten en maten, zodat u altijd een opstapje kunt vinden dat bij uw wensen en behoeften aansluit.

Inklapbare opstapjes

Inklapbare opstapjes zijn een ideale oplossing voor mensen die op zoek zijn naar een compact en praktisch opstapje voor hun caravan of camper. Ze kunnen eenvoudig ingeklapt worden wanneer ze niet in gebruik zijn. Hierdoor nemen ze minimale ruimte in beslag en worden ze gemakkelijk opgeborgen. Inkapbare opstapjes zijn doorgaans gemaakt van lichtgewicht aluminium Hierdoor zijn ze eenvoudiger mee te nemen en makkelijker te vervoeren dan traditionele opstapjes.

Inklapbare opstapjes zijn ook verkrijgbaar in verschillende maten en designs, waardoor je een opstapje kunt kiezen dat bij je specifieke behoeften past. De inklapbare opstapjes zijn voorzien van een stevige en stabiele constructie, waardoor je altijd een veilig en comfortabel platform hebt om op te stappen.

Opstapje met leuning

Opstapjes met een leuning bieden extra steun en zijn daarom geschikt voor mensen die wat meer hulp nodig hebben bij het in- en uitstappen. De leuning zorgt voor extra stabiliteit en veiligheid.

Eén of twee tredes

Opstapjes met één tree of twee treden zijn verkrijgbaar in verschillende maten en zijn geschikt voor caravans en campers van verschillende hoogtes. Kies voor één tree als u op zoek bent naar iets kleiner en eenvoudiger, of kies voor twee treden voor extra hoogte en bereik.