Camperluifels

Producten 1-44 van 60

Pagina
Per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-44 van 60

Pagina
Per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Camper luifels

Met een camper luifel creëer je in een mum van tijd een lekkere zitplek die beschut is tegen de zon en de wind. Het werkt heel eenvoudig want de luifel zit in een cassette die uitgerold kan worden. Een paar stevige opvouwbare armen spreiden het doek van de luifel en de staanders aan het uiteinde ondersteunen het gewicht. De luifel wordt uitgeklapt met behulp van een slinger of met een ingebouwde motor. Als de luifel is uitgezet, dan zet je deze vast met een paar scheerlijnen of stormbanden.

Camper luifel tent

Is het wat minder weer dan tover je jouw luifel toch gewoon om tot tent. Alles wat je nodig hebt zijn een paar zijwanden, een voorwand en wat bevestigingsmateriaal. Voila, daar zit je lekker warm en droog! Dometic, Thule en Fiamma hebben deze tentdelen zodat de luifel is om te bouwen naar een voortent. Als alternatief voor de luifel die is om te bouwen naar een voortent kan je ook een volledig op zichzelf staande voortent kopen voor je camper. Deze kan je op je kampeerplek laten staan als je met de camper naar de supermarkt of de stad gaat.

Camper luifels kopen bij Speelberg Kamperen

Wil je een camper luifel kopen? Dat gaat heel eenvoudig bij Speelberg Kamperen. We steken veel moeite in het geven van accurate informatie over maten en specificaties van jouw ideale camper luifel. Bovendien werken we met betrouwbare partners samen zodat we zeker weten dat we je een goed product meegeven. We hebben daarnaast een heel uitgebreid assortiment adapters waardoor je er altijd een kan vinden voor jouw camper. Vragen stel je snel en eenvoudig via e-mail telefoon of WhatsApp.

Thule Omnistor camper luifels

Thule heeft een lijn camper luifels in een grote hoeveelheid formaten. De meeste modellen kunnen met een slinger worden bediend. daarnaast hebben ze ook modellen die met een motor uit te klappen zijn. Enkele bekende Thule luifels voor de camper zijn:

Thule Omnistor 5200

Deze luifel is verkrijgbaar vanaf ongeveer 2 meter tot en met 5 meter lengte. De uitval van deze luifels begint bij de 1 meter 40 en gaat tot 2 meter 50 bij de grotere modellen. De Omnistor 5200 is vanaf 3 meter lengte ook gemotoriseerd verkrijgbaar. Thule heeft een aantal standaard kleuren voor de behuizing van de luifel. Deze is beschikbaar in wit, zwart, zilver en crème. Voor het doek van de luifel heeft Thule ook een bijpassende kleurstelling gevonden in de wat ze noemen: Mystic Grey. Dit gemêleerde grijze doek doet zeer stijlvol aan en is goed te combineren met andere kleuren. Deze camper luifel van Thule wordt aan de wand bevestigd door middel van een paar luifeladapters.

Thule Omnistor 8000

De Thule Omnistor 8000 is een zeer grote wandluifel van 4 tot 6 meter lang. Het doek van de luifel heeft een uitval van 2 meter en 75 centimeter. De standaard kleuren voor de behuizing komen ook bij dit type luifel terug. De Omnistor 8000 is verkrijgbaar in zwart, wit, crème en ook in het zilver. Net als de Omnistor 5200 is het doek ook in de stijlvolle Mystic Grey kleur uitgebracht. Omdat het een grote luifel is, is deze ook aan de zware kant. Deze Thule luifel wordt met een luifel adapter aan de camper bevestigd. Van deze luifel is eveneens een gemotoriseerde versie beschikbaar die werkt op 230 volt en met een afstandsbediening is te bedienen.

Thule Omnistor 6300

De Thule Omnistor 6300 is een camper luifel die op het dak van de camper wordt gemonteerd. De luifel begint bij 2 meter 60 centimeter in lengte en gaat door tot de 5 meter. Het doek kan bij de het kleinste formaat tot 2 meter uitvallen. Bij iedere opvolgende maat is de uitval 2 meter en 50 centimeter. Afhankelijk van de maat is de behuizing in verschillende kleuren verkrijgbaar. Onder andere wit, zwart en zilver. In tegenstelling tot de andere luifels is de crème kleur niet voor dit type in het assortiment opgenomen. De grijze kleurstelling met de naam Mystic Grey is ook in deze lijn van toepassing. De bevestiging gebeurt door middel van een stel stevige adapters die op het dak van de camper gelijmd en geschroefd moeten worden. Ook deze camper luifel voor op het dak is beschikbaar in een gemotoriseerde variant die op 12 volt werkt. Deze kan bediend worden met een vaste schakelaar

Thule Omnistor 9200

De grootste luifel voor het dak uit het assortiment van Thule is de Omnistor 9200. Deze enorme luifel biedt een groot schaduwvlak. Hij is beschikbaar van 4 tot 6 meter en heeft een uitval van minimaal 3 meter. De gemotoriseerde versie is te bedienen met een afstandsbediening en werkt op 230 volt. De cassette van de luifel is in verschillende kleuren beschikbaar, waaronder wit, crème, zwart en zilver.

Fiamma camper luifels

Op zoek naar een luifel met een italiaans design? Fiamma camper luifels zijn zeer stijlvol doordat ze in verschillende kleuren te krijgen zijn. Daarnaast heeft het bedrijf een uitgebreid aanbod aan camper luifels in verschillende grootte

Fiamma F45

Van de F45 heeft Fiamma verschillende varianten camperluifels

Fiamma F45S

De Fiamma F45S is een luifel voor campers. Met een lengte die gaat van 1 meter 90 tot 4 meter 50 kan, past deze luifel op de meeste campers, van compact tot groot. De luifel heeft een uitval van 1 meter tot 2 meter 50. Dit is afhankelijk van de maat luifel. De behuizing komt in de kleuren Deep Black, Titanium en Polar White. Het doek is, afhankelijk van de maat, beschikbaar in de kleuren Royal Grey, Royal Blue, Sahara, Evergreen en Bordeaux. Optioneel is er voor de luifel een motor verkrijgbaar.

Fiamma F45L

De variant F45L is voor de grotere campers. De luifel heeft een lengte die gaat van 4 meter 50 tot 5 meter 50 en een uitval van 2 en halve meter. De behuizing komt in de kleuren Titanium en Polar White. Het vinyl doek is, afhankelijk van de maat, beschikbaar in de kleuren Sahara, Evergreen, Royal Grey, Royal Blue en Bordeaux.

Fiamma F45EAGLE

De F45 EAGLE hangt volledig vrij aan de camper. De stevige uitklappende armen hebben geen extra ondersteuning van steunpoten. Hierdoor heb je meer ruimte onder de luifel. Een sensor zorgt ervoor dat de luifel snel wordt ingetrokken als het te hard gaat waaien. De Eagle komt dan ook standaard met een ingebouwde motor. Deze is met een schakelaar te bedienen. Deze variant van de Fiamma F45 is beschikbaar in het formaat 350 centimeter, 400 centimeter en 450 centimeter. de uitval van deze luifels is 250 centimeter. Fiamma houdt de kleuropties simpel als het gaat om de behuizing. De luifel is alleen beschikbaar in Polar White en het tentdoek dat heeft de kleur Royal Grey.

Fiamma F70

De Fiamma F70 is een wandluifel die uitzonderlijk goed geschikt is voor de grotere camper. Hij komt in de kleuren Royal Grey en Royal Blue als het gaat om het tentdoek. De behuizing is ofwel in Polar White ofwel in Titanium. De F70 luifel kan tot een maximale uitval van 250 centimeter worden in- en uitgedraaid met een handslinger. Om de lengte van 400 tot 450 centimeter goed te ondersteunen heeft deze luifel van fiamma en paar steunvoeten.

Fiamma F65

Net als de F45 van Fiamma komt ook de F65 camperluifel in meerdere varianten. Dit type luifel wordt op het dak van de camper geplaatst

Fiamma F65L

De Fiamma F65L is een slanke en aerodynamisch gevormde camper luifel die geplaatst wordt op het dak. Fiamma heeft de luifel in verschillende kleuren uitgebracht. Zo is de behuizing in de kleuren Polar White, Titanium en Deep black beschikbaar. Het doek van de luifel is er ook in verschillende kleuren zodat je er een kan uitkiezen die mooi bij de kleur van je camper past. Je kan kiezen uit Royal Blue en Royal Grey. Er zijn drie lengtes voor deze luifel van Fiamma. Een van 400 centimeter, één van 450 centimeter en één van 490 centimeter. Met een uitval van 250 centimeter levert dit een schaduwoppervlakte op van tussen de 9.5m2 en de 11.8m2. Optioneel kan de luifel worden uitgerust met een motor waardoor deze niet meer met de hand opgehaald en uitgerold hoeft te worden

Fiamma F65EAGLE

De F65 Eagle van Fiamma is ook een vrijhangende luifel. De zwenkarmen van de luifel ondersteunen hierbij het volledige gewicht als het doek is uitgerold. Standaard komt deze luifel met een 12 volt motor om ervoor te zorgen dat de luifel weer wordt opgehaald op het moment dat het te hard waait. Deze variant van de F65 komt in de behuizings kleuren Titanium en Polar White. Het vinyl doek is beschikbaar in de kleur Royal Grey. De vijf verschillende maatvoeringen gaan van 320 centimeter tot en met 420 centimeter. De uitval is bij ieder van deze luifels 250 centimeter.

Fiamma F80S

De Fiamma F80S is een zeer compact behuisde dakluifel die in veel verschillende maten komt. De kleur van deze behuizing is Titanium, Polar White of Deep Black. Het luifeldoek is er in de kleuren Royal Grey en Royal Blue. De kleinste is 290 centimeter breed en de grootste is 450 centimeter lang. Daarbij heeft het kleinste formaat een uitval van 200 centimeter. Daarboven hebben ze allemaal een uitval van 250 centimeter.

Dometic camper luifels

Dometic camper luifels worden gekenmerkt door hun lange uitval. Net als de andere fabrikanten is het assortiment aan camper luifels op te delen in wandluifels en dakluifels.

Dometic Perfect Wall 1100

Deze compacte Dometic Perfect Wall 1100 luifel heeft een S-vormige behuizing zodat de luifel op een elegante manier verpakt zit. De luifel wordt met een telescopische slinger aangedreven. De totale breedte van het product is 260 centimeter tot 450 centimeter. Het vinyl doek van deze Dometic luifel kan voor alle maten tot 250 centimeter uitvallen. Dometic heeft deze luifel lijn een stijlvolle grijze kleur met de naam Horizon Grey meegegeven. Het geheel wordt in een witte behuizing bewaard die aan de wand van de camper bevestigd wordt met een paar luifeladapters.

Dometic Perfect Wall 1500

De Perfect Wall 1500 heeft een nog groter bereik dan de PW 1100. Deze gaat namelijk van 150 centimeter tot 600 centimeter. Daarmee kan de luifel op een groot aantal voertuigen geplaatst worden. Voor een deel van deze maatvoering is ook een 12 volt elektrisch aangedreven variant beschikbaar. De rest is met behulp van een telescopische slinger in en uit te rollen. De kleinste variant heeft een uitval tot 100 centimeter, de grote variant van 6 meter kan tot wel 275 centimeter uitvallen. Afhankelijk van de maat is de Perfect Wall beschikbaar met een behuizing van zilver, antraciet of wit. Het doek komt hierbij in de kleuren Horizon Grey en Horizon Blue.

Dometic Perfect Wall 3800

De Perfect Wall 3800 is de premium variant uit het Dometic aanbod van camper luifels die aan de wand gemonteerd worden. Hij beschikt over een stel sterke armen die de volledige luifel dragen. De steunpoten blijven echter wel optioneel beschikbaar. Je kan ervoor kiezen om de handmatige versie of de elektrische versie van deze luifel te nemen. Het type luifel is vrij fiks omdat deze vanaf 4 tot 6 meter beschikbaar is. Met zijn projectie van 275 centimeter is het een luifel die voor een zeer groot schaduw oppervlakte zorgt. Het doek is gemaakt van een uv bestendig vinyl en komt in de kleuren Horizon Grey en Horizon Blue.

Dometic Perfect Roof 2000

De Dometic Perfect roof is op een hele mooie manier te monteren op het dak van de camper door zijn slanke design. De luifel loopt van de maat 265 centimeter tot 450 centimeter breed. Dit levert verschillende combinaties op. afhankelijk van de maat heeft de luifel een uitval van 200 of 250 centimeter. Voor deze luifel heeft Dometic de doekkleuren Horizon Grey en Horizon Blue gekozen. De behuizing is ook in verschillende kleuren te krijgen. Onder andere zilver, wit en antraciet.

Dometic Perfect Roof 2500

Dometic heeft de Perfect Roof 2500 bedacht op campers die langer dan 4,5 meter zijn. Net als de andere dakluifel van Dometic is ook deze luifel zeer vlak vormgegeven. De staanders zijn heel net weggewerkt in de cassette en het gebruik van lichte materialen zorgt ervoor dat de last die meegedragen wordt door de camper geminimaliseerd wordt. Deze camper luifel is beschikbaar in een elektrische variant, maar er kan ook voor gekozen worden om hem door middel van een slinger op te halen. De lengte start bij 350 centimeter en gaat door tot de 600 centimeter. De behuizing is beschikbaar in de kleur antraciet, zilver en wit. Het uv- en weerbestendige vinyl doek is er in de kleuren Horizon Blue en Horizon Grey.

Uw camper luifel repareren

Bij een klein defect kan je de camper luifel eenvoudig zelf repareren. we hebben bij speelberg kamperen ook vervangende onderdelen voor bijvoorbeeld de steunpoten. Ben je op zoek naar een specifiek onderdeel dan helpen we je natuurlijk graag. Je kan natuurlijk ook even zoeken in de product tekening van de fabrikant.

Montage van uw camper luifel

Een camper luifel wordt doorgaans gemonteerd aan een adapter die aan de wand of op het dak van de camper vastgemaakt zit. Deze camper luifel adapter wordt vastgezet met stevige weer- en uv-bestendige kit en schroeven. Er zijn luifel adapters waarvan de adapter op het voertuig blijft zitten maar er zijn ook luifel adapters die van het voertuig verwijderd kunnen worden. tussen de luifel en het voertuig wordt ook een regengoot een strip of een profiel geplaatst zodat de regen niet te tussen de luifel en het voertuig drupt. er zijn losse luifel adaptors te koop in de vorm van een soort klem en je hebt een volledig profiel die over de lengte van het voertuig wordt gemonteerd. welk je nodig hebt is afhankelijk van het soort luifel en het gewicht van de luifel.