Familietenten

27 producten

Per pagina
Van hoog naar laag sorteren

27 producten

Per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Familietenten

Met een familietent kun je met het hele gezin gezellig op vakantie. Familietenten zijn er in verschillende afmetingen om met tot wel 12 personen in één tent te kunnen slapen. Veel familietenten beschikken over een ruim woongedeelte waar je ook kunt zitten als het minder lekker weer is. Ze zijn daarnaast uitgerust met compartimenten die je naar hartenlust kunt indelen als opslagruimte, keuken of extra slaapvertrek. Deze moderne tenten hebben ruime ramen rondom zodat je goed naar buiten kunt kijken en veel licht in de tent hebt. ‘S avonds rits je de gordijnen voor de ramen dicht en slaap je heerlijk in een verduisterde binnentent.

Opblaasbare familietent

Een opblaasbare familietent zet je op door de tent uit te rollen en de luchtslangen op te zetten. Vervolgens zet je de tent natuurlijk goed vast met haringen en scheerlijnen. De hoge druk luchtslangen zorgen voor een stevige tent die in een minuut of 10 is opgezet. Door de bogen van luchtslangen zijn grote open constructies mogelijk die in de tent veel leefruimte opleveren en de tent ook van een ruime stahoogte voorzien. Onze Outdoor Revolution familietenten zijn uitgerust met technologie die de luchtslang beschermd tegen te hoge druk door te hard oppompen of gewoonweg door het uitzetten van de lucht doordat deze wordt opgewarmd.

Geen gesleep achter de auto

Nu je geen gehannes meer hebt met tentstokken is de familietent eigenlijk een ideaal kampeermiddel. Geen gesleep meer met een caravan of een vouwwagen. Daarnaast is ook de enorme investering voor een camper niet of een auto die de caravan kan trekken niet meer nodig. Daarmee is de opblaasbare familietent ook een uitkomst voor kampeerreizen met de elektrische auto. De familietent past gewoon in de kofferbak.

Outdoor Revolution familietent

De Outdoor Revolution familietent kenmerkt zich door de ruime opzet, het gebruik van hoogwaardige materialen die de tent geschikt maken voor gebruik in alle weersomstandigheden en een innovatief luchtslangen systeem met overdrukventielen voor extra zekerheid.

Airedale

De Airedale heeft een groot leefgedeelte met een veranda stijl voorgedeelte die wordt afgescheiden met een tussendeur met hor. Zo kan er een hoop frisse lucht door de tent komen. De compartimenten van de Airedale zijn op verschillende manieren in te richten zodat ze helemaal aansluiten bij jouw wensen. Grote ramen in de tent zorgen voor veel lichtinval en een goed zicht naar buiten. Het lichtgewicht 240 HDE tentdoek met een waterkolom van 4000 mm geeft de tent goede waterdichte eigenschappen in alle weersomstandigheden.

O-zone

Waan je in je eigen safaritent met de Outdoor O-zone familietent. De O-zone serie bestaat uit premium opblaasbare familietenten die gemaakt zijn voor alle weersomstandigheden. Het 480HDE Ripstop polyester doek met een hoge dichtheid is van hoogwaardige kwaliteit. Hierdoor heeft de tent een indrukwekkende waterkolom van 6000 mm. De tent is op verschillende manieren uitbreidbaar zodat je een ideaal onderkomen op de camping kunt maken voor jezelf. De grote bogen waaruit de tent bestaat zorgen voor een ruime opzet en geven de tent een plafond van 220 cm. Meer dan genoeg hoofdruimte dus.

Polycoton

Voor de tentkampeerder die de hoogste eisen aan zijn tent en het tentdoek stelt is er de Polycoton serie van Outdoor Revolution. Deze lijn met familietenten van polykatoen zijn ademend en isoleren. Zo geven ze in koude of warme omstandigheden een optimale leefomgeving in de tent. De polykatoen tenten zijn optimaal voor langere kampeerreizen in warme klimaten.

Camp Star

De Camp Star is het instapmodel familietent van Outdoor Revolution. De tent is gemaakt van hoogwaardig 120 HDE polyester waardoor de tent een waterkolom heeft van 3000 mm. Alle naden zijn getapet om een optimale waterdichtheid te garanderen. In de Camp Star serie zitten verschillende tenten die geschikt zijn van 3 personen tot 12 personen. De Camp Star familietent komt met een ingenaaide tentvloer en een Dura Tread tenttapijt voor een comfortabele leefruimte.

Uitbreidingen en extra’s voor de familietent

Er zijn verschillende uitbreidingen verkrijgbaar voor de familietenten. Wil je bijvoorbeeld extra ruimte hebben dan zijn er extra voor de zijkant en voorkant extra compartimenten verkrijgbaar die op de familietent aangesloten kunnen worden. Daarnaast kan je de tent uitbreiden met een extra luifel voor de zijkant of voorkant zodat er een extra ruimte is om lekker te zitten uit de zon. Ook aan de binnenkant van de tent is gedacht aan uitbreidingen. Zo is zijn de tenten uit te breiden met lichtsystemen en organizers voor een goede sfeer en een opgeruimde tent.