Raamisolatie Carbest 2-delig klapdeur Renault Trafic 2002 - 2014

Artikelnummer:
SP372335
€ 26,95

Raamisolatie Carbest 2-delig klapdeur Renault Trafic 2002 - 2014

Bij een goed geïsoleerde camper gaat de meeste warmte verloren via de ramen. Hou deze warmte (of koelte) binnen met de Raamisolatie Carbest 2-delig klapdeur Renault Trafic 2002 - 2014 zodat je ook bij minder ideaal kampeerweer comfortabel kunt genieten. Vanzelfsprekend is het zonde om energie en brandstof te verbruiken als je dit onnodig weer via het raam naar buiten gaat. Naast isoleren tegen warmte en kou zorgt de kan je de mat ook goed gebruiken als verduistering. De isolatiemat voor de camper beschermt daarnaast ook tegen geluid als je een keer op een minder idyllische plek geparkeerd staat. De isolatiemat bestaat uit 7 lagen die ervoor zorgen dat er een goede isolatie ontstaat. De lucht die tussen de lagen blijft zitten vormt een schild tegen de kou of warmte van buiten.

Isolatiemat voor renault trafic vanaf 2002 tot 2014

De raamisolatie is zo gemaakt dat deze precies past voor de renault trafic vanaf 2002 tot 2014. Doordat de mat zo goed aansluit verlies je zo min mogelijk kou of warmte van binnen en beperk je ook de inkijk van buitenaf tot een minimum.

isolatiemat montageplaats Achterdeur Binnen.

Set isolatiematten van 2 delen

Deze set met isolatiematten voor de binnenkant bestaat uit 2 delen. De verschillende isolatiematten zijn specifiek gemaakt om te passen voor een raam van de camper. Door de bevestiging met zuignappen zet je de isolatiemat snel en eenvoudig vast op het raam. Als je de volgende dag of een paar dagen later weer weg wilt rijden haal de isolatiematten weer eenvoudig van het raam af door aan de metalen ring te trekken aan de binnenzijde van de isolatiemat.

Specificaties
Aantal delen2 delen
KleurGrijs
MontageplaatsAchterdeur, Binnen
Gewicht0.5 kg
Aantal lagen7
MateriaalPVC, Isoflex
Passend voorRenault Trafic vanaf 2002 tot 2014
MerkCarbest
In de verpakkingRaamisolatie achterdeur 2-delig inclusief zuignappen
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Raamisolatie Carbest 2-delig klapdeur Renault Trafic 2002 - 2014
Aantal sterren