Langere levertijd

Raamisolatie Carbest 2-delig klapdeur Renault Trafic vanaf 2015

Artikelnummer:
SP372336
€ 26,95

Raamisolatie Carbest 2-delig klapdeur Renault Trafic vanaf 2015

Een geïsoleerde camper verliest de meeste warmte via de ramen. De Raamisolatie Carbest 2-delig klapdeur Renault Trafic vanaf 2015 houdt deze warmte lekker binnen in de camper zodat je ook comfortabel kunt kamperen als het minder mooi weer is. Het is natuurlijk zonde om te stoken voor de buitenlucht, dus voorkom het onnodig gebruiken van energie of brandstof met deze isolatiemat voor het raam. Naast isoleren tegen warmte en kou zorgt de kan je de mat ook goed gebruiken als verduistering. Ook het geluid van buiten wordt door de mat verminderd, wel zo handig als je een keer op een drukke camping staat. De 7 lagen zorgen voor de goede isolatiewaarde van de isolatiemat. Doordat hier lucht tussen blijft zitten werken de lagen als een kussen tussen de koude buitenlucht en de warme binnenlucht.

Isolatiemat voor renault trafic vanaf 2015

De isolatiefolie is zo gemaakt dat exact op het raam past van de renault trafic vanaf 2015. Doordat de mat zo goed aansluit verlies je zo min mogelijk kou of warmte van binnen en beperk je ook de inkijk van buitenaf tot een minimum.

isolatiemat montageplaats Achterdeur Binnen.

Set isolatiematten van 2 delen

Deze isolatieset voor binnen bestaat uit 2 delen. De verschillende isolatiematten zijn specifiek gemaakt om te passen voor een raam van de camper. Door de bevestiging met zuignappen zet je de isolatiemat snel en eenvoudig vast op het raam. Als je de volgende dag of een paar dagen later weer weg wilt rijden haal de isolatiematten weer eenvoudig van het raam af door aan de metalen ring te trekken aan de binnenzijde van de isolatiemat.

Specificaties
Aantal delen2 delen
KleurGrijs
MontageplaatsAchterdeur, Binnen
Gewicht0.5 kg
Aantal lagen7
MateriaalPVC, Isoflex
Passend voorRenault Trafic vanaf 2015
MerkCarbest
In de verpakkingRaamisolatie achterdeur 2-delig inclusief zuignappen
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Raamisolatie Carbest 2-delig klapdeur Renault Trafic vanaf 2015
Aantal sterren