Langere levertijd

Ventilatierooster Ford Ranger vanaf 2012

  • Ingebouwd hor houdt insecten buiten
  • Lamellen zorgen ervoor dat de regen buiten blijft
  • Ventilatierooster van hoge kwaliteit gemaakt uit stevig aluminium
  • Voor bestuurderszijde en bijrijderzijde
  • Specifiek gemaakt voor de ford ranger vanaf 2012
Artikelnummer:
SP460857
€ 77,95

Ventilatierooster Ford Ranger vanaf 2012

Dit aluminium ventilatierooster is een ideale manier om de camper of buscamper te koelen en te ventileren. Op het rooster zijn lamellen aangebracht zodat regenwater niet naar binnen loopt. Daarnaast zorgt de manier waarop het ventilatierooster op het raam wordt gemonteerd voor een stevige en inbraakproof oplossing. Hierdoor kan je het rooster ‘s nachts gewoon in het raam laten zitten en ventileer je de hele dag door, ook als je even niet in je vakantiehuisje op wielen bent. De verbinding tussen het raam en het ventilatierooster is op zijn minst even sterk als het raam doordat het ventilatierooster net zo stevig in het raamframe wordt gemonteerd.

Ventilatierooster met hor

Een goed geventileerde camper is een stuk koeler op een zwoele zomeravond. Het liefst de hele nacht door zodat de koelte van buiten de binnentemperatuur een stukje laat zakken. ingebouwde horgaas houdt vliegen, muggen en wespen buiten. Zo wordt je ‘s nachts niet door een vervelende mug wakker gehouden.

Ventilatierooster voor bestuurderszijde en bijrijderzijde

Dit ventilatierooster is geschikt voor de bestuurderszijde en bijrijderzijde. Er is verschil tussen de vorm van ramen in een auto of camperbus. Controleer voor de aankoop of dit ventilatierooster wel past voor jouw voertuig. Het ontwerp is zo gemaakt dat deze precies past in de ford ranger vanaf 2012.

Ventilatierooster monteren

Omdat het ventilatierooster inbraakbestendig is, moet het goed in het raam sluiten. Door het rooster tussen de raamrubbers aan te brengen kan het raam hier tegenaan sluiten.

  • Laat het raam van de ford ranger vanaf 2012 volledig naar beneden zakken. Zodat je genoeg plek hebt om het rooster te bevestigen
  • Zet het ventilatierooster tussen de raamrubbers. Het rooster lijkt in eerste oogopslag vrij breed. Om dit voor elkaar te krijgen zal je het rooster dus schuin tussen de rubbers moeten zetten.
  • Nu het ventilatierooster tussen de raamrubbers zit zet je deze recht en druk je het rooster naar boven zodat deze aansluit met de bovenkant van het raamframe.
  • Laat het raam nu weer omhoog komen en laat deze geleidelijk in de gleuf van het ventilatierooster komen zodat het raam en het ventilatierooster op elkaar aangesloten zijn.
Specificaties
In de verpakkingVentilatierooster
Passend voorFord Ranger vanaf 2012
KleurZwart
Gewicht1.05 kg
Inclusief insectenhorJa
MateriaalAluminium
Passend voor raamBijrijderzijde, Bestuurderszijde
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Ventilatierooster Ford Ranger vanaf 2012
Aantal sterren
Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!