Langere levertijd

Ventilatierooster Ford Tourneo Connect vanaf 2014

  • Ingebouwd hor houdt insecten buiten
  • Lamellen zorgen ervoor dat de regen buiten blijft
  • Ventilatierooster van hoge kwaliteit gemaakt uit stevig aluminium
  • Voor bestuurderszijde en bijrijderzijde
  • Specifiek gemaakt voor de ford tourneo connect vanaf 2014
Artikelnummer:
SP460856
€ 93,95

Ventilatierooster Ford Tourneo Connect vanaf 2014

Dit aluminium ventilatierooster is een ideale manier om de camper of buscamper te koelen en te ventileren. Op het rooster zijn lamellen aangebracht zodat regenwater niet naar binnen loopt. Daarnaast zorgt de manier waarop het ventilatierooster op het raam wordt gemonteerd voor een stevige en inbraakproof oplossing. Je kunt het rooster dus gerust op een parkeerplaats of ‘s nachts in het raam laten zitten. De verbinding tussen het raam en het ventilatierooster is op zijn minst even sterk als het raam doordat het ventilatierooster net zo stevig in het raamframe wordt gemonteerd.

Ventilatierooster met hor

Op een warme zomeravond is het heerlijk als de camper goed geventileerd kan worden. Laat de binnentemperatuur afkoelen door de hele nacht door te ventileren. De Ventilatierooster Ford Tourneo Connect vanaf 2014 heeft een ingebouwd hor om vliegen, wespen en muggen buiten te houden. Zo slaap je dus koel en muggenvrij in je camper of camperbus.

Ventilatierooster voor bestuurderszijde en bijrijderzijde

Dit ventilatierooster is geschikt voor de bestuurderszijde en bijrijderzijde. Er is verschil tussen de vorm van ramen in een auto of camperbus. Check dus goed of dit ventilatierooster geschikt is voor jouw auto. Het ontwerp is zo gemaakt dat deze precies past in de ford tourneo connect vanaf 2014.

Ventilatierooster monteren

Omdat het ventilatierooster inbraakbestendig is, moet het goed in het raam sluiten. Door het rooster tussen de raamrubbers aan te brengen kan het raam hier tegenaan sluiten.

  • Laat het raam van de ford tourneo connect vanaf 2014 volledig naar beneden zakken. Zodat je genoeg plek hebt om het rooster te bevestigen
  • Zet het ventilatierooster tussen de raamrubbers. Het rooster lijkt in eerste oogopslag vrij breed. Om dit voor elkaar te krijgen zal je het rooster dus schuin tussen de rubbers moeten zetten.
  • Nu het ventilatierooster tussen de raamrubbers zit zet je deze recht en druk je het rooster naar boven zodat deze aansluit met de bovenkant van het raamframe.
  • Laat het raam nu weer omhoog komen en laat deze geleidelijk in de gleuf van het ventilatierooster komen zodat het raam en het ventilatierooster op elkaar aangesloten zijn.
Specificaties
In de verpakkingVentilatierooster set voor bestuurderszijde en bijrijderszijde
Passend voorFord Tourneo Connect vanaf 2014
KleurZwart
Gewicht0.85 kg
Inclusief insectenhorJa
MateriaalAluminium
Passend voor raamBijrijderzijde, Bestuurderszijde
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Ventilatierooster Ford Tourneo Connect vanaf 2014
Aantal sterren
Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!