Ventilatierooster Jumpy, Proace en Expert vanaf 2016

  • Ingebouwd hor houdt insecten buiten
  • Lamellen zorgen ervoor dat de regen buiten blijft
  • Ventilatierooster van hoge kwaliteit gemaakt uit stevig aluminium
  • Voor bestuurderszijde en bijrijderzijde
  • Specifiek gemaakt voor de citroen jumpy vanaf 2016, Peugeot expert vanaf 2016 en toyota proace vanaf 2016
€ 124,95
Artikelnummer:
SP461504
Langere levertijd

Ventilatierooster Jumpy, Proace en Expert vanaf 2016

Dit aluminium ventilatierooster is een ideale manier om de camper of buscamper te koelen en te ventileren. Op het rooster zijn lamellen aangebracht zodat regenwater niet naar binnen loopt. Ook het raam houdt zijn inbraakwerendheid door de manier waarop het rooster wordt gemonteerd. Je kunt het rooster dus gerust op een parkeerplaats of ‘s nachts in het raam laten zitten. De verbinding tussen het raam en het ventilatierooster is op zijn minst even sterk als het raam doordat het ventilatierooster net zo stevig in het raamframe wordt gemonteerd.

Ventilatierooster met hor

Op een warme zomeravond is het heerlijk als de camper goed geventileerd kan worden. Laat de binnentemperatuur afkoelen door de hele nacht door te ventileren. ingebouwde horgaas houdt vliegen, muggen en wespen buiten. Zo slaap je dus koel en muggenvrij in je camper of camperbus.

Ventilatierooster voor bestuurderszijde en bijrijderzijde

Dit ventilatierooster wordt gemonteerd in de bestuurderszijde en bijrijderzijde. Er is verschil tussen de vorm van ramen in een auto of camperbus. Check dus goed of dit ventilatierooster geschikt is voor jouw auto. Het ontwerp is zo gemaakt dat deze precies past in de citroen jumpy vanaf 2016, Peugeot expert vanaf 2016 en toyota proace vanaf 2016.

Ventilatierooster monteren

Omdat het ventilatierooster inbraakbestendig is, moet het goed in het raam sluiten. Het ventilatierooster wordt tussen de raamrubbers aangebracht zodat het raam er tegenaan kan sluiten.

  • Laat het raam van de citroen jumpy vanaf 2016, Peugeot expert vanaf 2016 en toyota proace vanaf 2016 volledig naar beneden zakken. Zodat je genoeg plek hebt om het rooster te bevestigen
  • Zet het ventilatierooster tussen de raamrubbers. Het rooster lijkt in eerste oogopslag vrij breed. Om dit voor elkaar te krijgen zal je het rooster dus schuin tussen de rubbers moeten zetten.
  • Nu het ventilatierooster tussen de raamrubbers zit zet je deze recht en druk je het rooster naar boven zodat deze aansluit met de bovenkant van het raamframe.
  • Laat het raam nu weer omhoog komen en laat deze geleidelijk in de gleuf van het ventilatierooster komen zodat het raam en het ventilatierooster op elkaar aangesloten zijn.
Meer informatie
Gewicht 1.38 kg
Inclusief insectenhor Ja
Kleur Zwart
In de verpakking Ventilatierooster
Materiaal Aluminium
Passend voor Citroen Jumpy vanaf 2016, Toyota Proace vanaf 2016, Peugeot Expert vanaf 2016
Passend voor raam Bijrijderzijde, Bestuurderszijde
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Ventilatierooster Jumpy, Proace en Expert vanaf 2016
Uw waardering
Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!