Langere levertijd

Ventilatierooster Toyota Landcruiser J15 vanaf 2009

  • Ingebouwd hor houdt insecten buiten
  • Lamellen zorgen ervoor dat de regen buiten blijft
  • Ventilatierooster van hoge kwaliteit gemaakt uit stevig aluminium
  • Voor bestuurderszijde en bijrijderzijde
  • Specifiek gemaakt voor de toyota landcruiser j15 vanaf 2009
Artikelnummer:
SP460859
€ 77,95

Ventilatierooster Toyota Landcruiser J15 vanaf 2009

Een aluminium ventilatierooster zoals deze is uitermate geschikt voor het koelen en ventileren van een camper, buscamper of auto. Regenwater kan niet door het rooster doordat de lamellen dit tegenhouden. Daarnaast zorgt de manier waarop het ventilatierooster op het raam wordt gemonteerd voor een stevige en inbraakproof oplossing. Hierdoor kan je het rooster ‘s nachts gewoon in het raam laten zitten en ventileer je de hele dag door, ook als je even niet in je vakantiehuisje op wielen bent. De verbinding tussen het raam en het ventilatierooster is op zijn minst even sterk als het raam doordat het ventilatierooster net zo stevig in het raamframe wordt gemonteerd.

Ventilatierooster met hor

Op een warme zomeravond is het heerlijk als de camper goed geventileerd kan worden. Het liefst de hele nacht door zodat de koelte van buiten de binnentemperatuur een stukje laat zakken. ingebouwde horgaas houdt vliegen, muggen en wespen buiten. Zo wordt je ‘s nachts niet door een vervelende mug wakker gehouden.

Ventilatierooster voor bestuurderszijde en bijrijderzijde

Dit ventilatierooster is geschikt voor de bestuurderszijde en bijrijderzijde. De ramen van verschillende modellen zijn auto’s en campers zijn natuurlijk verschillend. Check dus goed of dit ventilatierooster geschikt is voor jouw auto. Dit ventilatierooster is ontworpen om te passen in de toyota landcruiser j15 vanaf 2009.

Ventilatierooster monteren

Omdat het ventilatierooster inbraakbestendig is, moet het goed in het raam sluiten. Het ventilatierooster wordt tussen de raamrubbers aangebracht zodat het raam er tegenaan kan sluiten.

  • Laat het raam van de toyota landcruiser j15 vanaf 2009 volledig naar beneden zakken. Zodat je genoeg plek hebt om het rooster te bevestigen
  • Zet het ventilatierooster tussen de raamrubbers. Het rooster lijkt in eerste oogopslag vrij breed. Om dit voor elkaar te krijgen zal je het rooster dus schuin tussen de rubbers moeten zetten.
  • Nu het ventilatierooster tussen de raamrubbers zit zet je deze recht en druk je het rooster naar boven zodat deze aansluit met de bovenkant van het raamframe.
  • Laat het raam nu weer omhoog komen en laat deze geleidelijk in de gleuf van het ventilatierooster komen zodat het raam en het ventilatierooster op elkaar aangesloten zijn.
Specificaties
In de verpakkingVentilatierooster
Passend voorToyota Landcruiser J15 vanaf 2009
KleurZwart
Gewicht0.88 kg
Inclusief insectenhorJa
MateriaalAluminium
Passend voor raamBijrijderzijde, Bestuurderszijde
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Ventilatierooster Toyota Landcruiser J15 vanaf 2009
Aantal sterren
Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!