Vouwstoel Camp4 Little Joe

Artikelnummer:
SP91081
€ 24,99

Vouwstoel Camp4 Little Joe

De Vouwstoel Camp4 Little Joe is een comfortabele vouwstoel. Door het gebruik van zwart heeft de campingstoel een nette uitstraling. De compacte maat en het lichte gewicht van 3,2 kilo maken de stoel handig voor gebruik buiten, bij een picknick en tijdens het kamperen. Het polyester waarvan de stoel is gemaakt voelt lekker aan en kan tegen water.

Is de Vouwstoel Camp4 Little Joe iets voor jou?

Een goede campingstoel kiezen is niet heel moeilijk, maar waar begin je met al die keuze. Bij jezelf, want je zal het lekkerst zitten op een stoel die bij je past. Ben je lang, kort, dik of dun, licht of zwaar. Je postuur is dus van invloed op hoe je op de stoel zit. De zithoogte van de Vouwstoel Camp4 Little Joe is 40 centimeter en het zitvlak is 35 centimeter diep bij 45 centimeter breed. Daarnaast kan de campingstoel een gewicht dragen van 120 kilo.

Vouwstoel Camp4 Little Joe opbergen en meenemen

De kampeerstoel moet natuurlijk wel mee op reis kunnen. Kijk daarom goed of de stoel niet te groot is als deze is ingeklapt. De Vouwstoel Camp4 Little Joe heeft ingeklapt een diepte van 12 centimeter. De hoogte van de vouwstoel als deze is ingeklapt is 82 centimeter en de breedte is 49 centimeter.

Specificaties
Gewicht3.2 kg
Hoogte87 cm
KleurZwart
Hoogte rugleuning18 cm
In de verpakking1 vouwstoel
MerkCamp4
Materiaal zittingPolyester
Zithoogte40 cm
Type stoelVouwstoel
Hoogte stoel opgeklapt82 cm
Breedte stoel opgeklapt49 cm
Diepte stoel opgeklapt12 cm
Diepte zitting35 cm
Breedte zitting45 cm
Draagvermogen120 kg
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Vouwstoel Camp4 Little Joe
Aantal sterren
Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!