Garantie


Wettelijke garantie
Op alle producten die Speelberg Kamperen levert zit wettelijke garantie. Dit is de garantie zoals die door de fabrikant op zijn producten geleverd wordt. De garantie is vaak afhankelijk van het soort product. Als een product niet naar behoren functioneert of als u klacht heeft over een product, dan horen we dat graag van u. We doen dan ons uiterste best om een goede oplossing voor u te realiseren.

De garantie vervalt wanneer een product kapot is gegaan door onjuist gebruik, slijtage of ondeskundigheid.

Product beoordelen
Nadat we het product hebben ontvangen, beoordelen wij de oorzaak van het defect. Het kan zo zijn dat we het doorsturen naar de fabrikant zodat deze een beter onderzoek kan doen. We houden u op de hoogte over de voortgang van dit onderzoek. Zo komt u niet voor verrassingen te staan. Valt uw klacht binnen de garantie? Dan komen de kosten voor het omruilen of repareren van uw artikel voor onze rekening. Valt uw klacht buiten de garantie, dan laten we u weten welke kosten er komen kijken bij de reparatie of omruil. U kunt dan zelf een beslissing maken.

Als u graag aanspraak wilt maken op de garantie van een product, neem dan contact met ons op via ons contactformulier.

Klachten

Het is natuurlijk vervelend als u een klacht heeft over onze producten en of dienstverlening. Wij willen u graag verder helpen en een gewenste oplossing bieden.
U kunt mailen naar: info@speelberg.com

Onze medewerkers van de afdeling klachten zullen de klacht bekijken en proberen naar ieders tevredenheid de klacht op te lossen.

Na ontvangst van uw klacht ontvangt u van ons een bevestiging. Wij zullen uw klacht binnen 14 dagen na ontvangst beantwoorden, mocht het meer tijd nodig hebben, dan zullen wij u hiervan op de hoogte stellen. Mocht u dit niet op prijs stellen, dan kunt u ook altijd contact op nemen met de afdeling bemiddeling van Stichting Webshop Keurmerk waar wij bij zijn aangesloten.

Vanaf 15 februari 2016 is het voor consumenten in de EU ook mogelijk om klachten aan te melden via het ODR platform van de Europese Commissie. Dit ODR platform is te vinden op (http://ec.europa.eu/odr .) Wanneer de klacht nog niet elders in behandeling is dan staat het u vrij om de klacht te deponeren via het platform van de Europese Unie.

Heeft u een andere vraag met betrekking tot klachten? Neem dan contact met ons op via info@speelberg.com.