Bezorging


Verzendkosten Nederland
De verzendkosten binnen Nederland zijn € 5,95. We verzenden het pakket naar u met een Track & Trace code zodat u het pakket tot aan uw deur kunt volgen. Het tarief geldt voor pakketten niet groter dan 175 X 58 X 78 cm en niet zwaarder dan 31,5 kg. Als het product zwaarder of groter is dan kan deze niet meer met de standaard pakketpost verzonden worden. We zullen u van de verzendkosten op de hoogte brengen voordat we de order definitief verwerken.

Verzendkosten België & Duitsland
De verzendkosten voor België & Duitsland zijn € 8,70. Ook naar het buitenland sturen we altijd het pakket met een Track & Trace zodat u deze kunt volgen. Het tarief geldt voor pakketten niet groter dan 175 X 58 X 78 cm en niet zwaarder dan 31,5 kg. Als het product zwaarder of groter is dan kan deze niet meer met de standaard pakketpost verzonden worden. We zullen u van de verzendkosten op de hoogte brengen voordat we de order definitief verwerken.

Volg je pakket – Track & Trace
Wij versturen de meeste pakketten via DHL. U kunt de status van uw zending via een Track & Trace code volgen. In de verzendbevestiging die u van ons krijgt per e-mail, staat een code vermeld. Met dit nummer kunt u op de site van DHL de verzendstatus van uw pakket zien en volgen.

Levertijd


We doen ons uiterste best om uw bestelling op het afgesproken moment te leveren. We kunnen niet altijd garanderen dat de bestelling op het afgesproken moment geleverd kan worden, doordat sommige producten bij leveranciers een langere levertijd hebben. Wanneer de levertijd wordt overschreden, wordt u hiervan per e-mail op de hoogte gebracht.

Bij producten waar een langere levertijd dan onze standaard levertijd op zit staat bij het product aangegeven "Langere levertijd". Het kan om uiteenlopende redenen zijn dat een product niet binnen de standaard levertijd kan worden geleverd. Als u een product wilt bestellen met deze "Langere levertijd" melding, dan kunt u het beste even contact met ons opnemen om een indicatie van de levertijd te krijgen. Als u het product al besteld heeft dan nemen wij contact met u op over de indicatie van de levertijd die op dit product zit.

Nadat wij de betaling hebben ontvangen, wordt de bestelling tussen 2-5 werkdagen door de bezorgdienst geleverd. Door het Coronavirus en de hierdoor ontstane drukte bij de leveranciers kan het momenteel zo zijn dat bezorgtijden langer zijn. De levertijd kan hierdoor oplopen tot 7 werkdagen.

Heeft u een andere vraag met betrekking tot bezorging of levertijd? Neem dan contact met ons op via het contactformulier.