Ventilatierooster Mercedes Sprinter vanaf 2018

  • Ingebouwd hor houdt insecten buiten
  • Lamellen zorgen ervoor dat de regen buiten blijft
  • Ventilatierooster van hoge kwaliteit gemaakt uit stevig aluminium
  • Voor bestuurderszijde en bijrijderzijde
  • Specifiek gemaakt voor de mercedes sprinter vanaf 2018
€ 100,95
Artikelnummer:
SP461490
Langere levertijd

Ventilatierooster Mercedes Sprinter vanaf 2018

Een aluminium ventilatierooster zoals deze is uitermate geschikt voor het koelen en ventileren van een camper, buscamper of auto. Op het rooster zijn lamellen aangebracht zodat regenwater niet naar binnen loopt. Daarnaast zorgt de manier waarop het ventilatierooster op het raam wordt gemonteerd voor een stevige en inbraakproof oplossing. Je kunt het rooster dus gerust op een parkeerplaats of ‘s nachts in het raam laten zitten. Doordat het aluminium ventilatierooster stevig in het raamframe zit gemonteerd is de verbinding op zijn minst zo sterk als het raam op zich.

Ventilatierooster met hor

Op een warme zomeravond is het heerlijk als de camper goed geventileerd kan worden. Laat de binnentemperatuur afkoelen door de hele nacht door te ventileren. De Ventilatierooster Mercedes Sprinter vanaf 2018 heeft een ingebouwd hor om vliegen, wespen en muggen buiten te houden. Zo slaap je dus koel en muggenvrij in je camper of camperbus.

Ventilatierooster voor bestuurderszijde en bijrijderzijde

Dit ventilatierooster wordt gemonteerd in de bestuurderszijde en bijrijderzijde. Er is verschil tussen de vorm van ramen in een auto of camperbus. Controleer voor de aankoop of dit ventilatierooster wel past voor jouw voertuig. Het ontwerp is zo gemaakt dat deze precies past in de mercedes sprinter vanaf 2018.

Ventilatierooster monteren

Het ventilatierooster is inbraakbestendig door een goede connectie met het raam. Door het rooster tussen de raamrubbers aan te brengen kan het raam hier tegenaan sluiten.

  • Laat het raam van de mercedes sprinter vanaf 2018 volledig naar beneden zakken. Zodat je genoeg plek hebt om het rooster te bevestigen
  • Zet het ventilatierooster tussen de raamrubbers. Het rooster lijkt in eerste oogopslag vrij breed. Om dit voor elkaar te krijgen zal je het rooster dus schuin tussen de rubbers moeten zetten.
  • Nu het ventilatierooster tussen de raamrubbers zit zet je deze recht en druk je het rooster naar boven zodat deze aansluit met de bovenkant van het raamframe.
  • Laat het raam nu weer omhoog komen en laat deze geleidelijk in de gleuf van het ventilatierooster komen zodat het raam en het ventilatierooster op elkaar aangesloten zijn.
Meer informatie
Gewicht 0.9 kg
Inclusief insectenhor Ja
Kleur Zwart
In de verpakking Ventilatierooster set voor bestuurderszijde en bijrijderszijde
Materiaal Aluminium
Passend voor Mercedes Sprinter vanaf 2018
Passend voor raam Bijrijderzijde, Bestuurderszijde
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Ventilatierooster Mercedes Sprinter vanaf 2018
Uw waardering
Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!