Speelberg Kamperen logo

Caravanmovers

Caravan Movers: Écht ontspannen aankomen op de camping

Caravan movers zijn een uitkomst voor mensen die regelmatig met hun caravan op pad gaan. Dit apparaat maakt het verplaatsen van uw caravan een stuk eenvoudiger en efficiënter. Vooral als u een grote of zware caravan heeft. In plaats van uw caravan handmatig te verplaatsen, kunt u met behulp van een caravan mover uw caravan gemakkelijk en snel verplaatsen zonder veel inspanning. Kortom, een uitkomst voor zware caravan, mensen die meer comfort willen en mensen die niet meer handmatig de caravan kunnen of willen verplaatsen.

Hoe werkt een caravanmover?

Een caravan mover bestaat uit een elektrische motor en een rol die op de wiel van de caravan wordt geplaatst. U kunt de caravan mover bedienen met behulp van een afstandsbediening. Het is zo heel eenvoudig om de caravan naar de gewenste locatie te manoeuvreren. Het enige wat u hoeft te doen is de caravanmover aan te sluiten op de stroomvoorziening van uw caravan en u kunt aan de slag.

Soorten caravanmovers: automatisch en half-automatisch

Er zijn twee soorten caravan movers: volledig automatische en semi-automatische caravanmovers. Volledig automatische caravan movers nemen het verplaatsen van uw caravan helemaal uit handen. Dit is mogelijk door de rol van de mover automatisch op het wiel van de caravan te plaatsen met slechts één druk op de knop van de afstandsbediening. Hierdoor is het verplaatsen van uw caravan gemakkelijker en sneller dan ooit tevoren.

Semi-automatische caravan movers daarentegen worden handmatig op het wiel geplaatst met behulp van gereedschap. Hoewel dit meer inspanning vereist, is het ook een goedkopere oplossing. Bovendien bieden deze movers nog steeds de nodige ondersteuning bij het verplaatsen van uw caravan, waardoor u zich geen zorgen hoeft te maken over het gewicht en de grootte van uw voertuig.

Voordelen van een caravan mover

Er zijn veel voordelen aan het gebruik van een caravan mover. Ten eerste bespaart u veel tijd en energie door niet meer handmatig uw caravan te hoeven verplaatsen. Daarnaast verhoogt u de veiligheid door het verplaatsen van uw caravan, aangezien u niet meer hoeft uit te stappen van uw auto. Bovendien kunt u de caravan mover gemakkelijk opslaan wanneer deze niet in gebruik is, wat betekent dat u er geen ruimte voor hoeft te reserveren in uw caravan.

Benodigdheden voor de caravanmover

Er zijn enkele stukken randapparatuur die nodig zijn om de caravanmover te laten werken. Hieronder vindt u een lijst met de meest voorkomende benodigdheden:

  • Een afstandsbediening, die wordt meegeleverd met de caravanmover
  • Een op de caravan gemonteerde besturingsunit, die verbinding maakt met de afstandsbediening. Ook deze eenheid wordt meegeleverd met de mover.
  • Een accu om de caravanmover te laten werken
  • Een acculader of andere oplossing om de accu weer op te laden na het gebruik van de mover

Afhankelijk van de specifieke caravanmover die u heeft, kunnen er nog andere stukken randapparatuur nodig zijn. Het is daarom altijd raadzaam om de gebruiksaanwijzing van uw caravan mover zorgvuldig door te nemen en te controleren of u alle benodigde onderdelen heeft. Als u vragen heeft of als we u op een andere manier kunnen helpen, neem dan even contact met ons op.

Speelberg Kamperen bergen

New Products & Parts in Your Inbox?


Speelberg Kamperen logo

Copyright © 2020-2024 Speelberg

Chamber of Commerce Number: 65240731